El centre

Fisiosport és un Centre Mèdic autoritzat E08595781 establert a la comarca d’Osona (concretament a la ciutat de Vic) especialitzat en fisioteràpia i medicina estètica amb anys d’experiència.

Al 2001 Vicky Gutiérrez, fisioterapeuta i directora del centre, va obrir Fisiosport, centre mèdic i rehabilitació, al Passatge de Can Mastrot de Vic. Per Fisiosport han passat esportistes d’elit com l’Àlex Crivillé, Nani Roma, Laia Sanz, Xevi Pons o Carles Checa. Actualment som un equip multidisciplinari (fisioterapeutes, i metgessa), que conjuntament tractem de forma individualitzada i global als nostres clients.

Així doncs, disposem de múltiples serveis com els massatges terapèutics i esportius, la rehabilitació de lesions, la mesoteràpia, l’LPG mèdic (que consisteix en un tractament reductor, anticel·lulític i recuperador de lesions esportives), l’electroteràpia, la pressoteràpia, el kinesiotape, la recuperació de postoperatoris o els tractaments amb infiltracions dirigides per ecografia per al dolor crònic i agut.

Els nostres tractaments de medicina estètica inclouen una plataforma de làser mèdic per eliminar taques i per a la depilació definitiva i per altra banda, d’una de làser vascular per treure les varius o els fongs de les ungles. Alhora hi ha tractaments com el bòtox, l’àcid hialurònic (per omplir arrugues de la pell) els peelings químics, com per exemple per a l’acne, els fils tensors, el rejoveniment facial i el tractament de la sequedat vaginal. Tot plegat per poder oferir tractaments complets i donar solució a problemes que es connecten.

Les nostres professionals

fisisosportvic_vicky.jpg

Vicky Gutiérrez

Fisioterapeuta i Directora del centre
yrina.jpg

Iryna Yankina

Metgessa en medicina cosmètica i estètica
fisisosportvic_cristina.jpg

Cristina Capdevila

Fisioterapeuta
fisisosportvic_aina.jpg

Aina Allouch

Fisioterapeuta

Vols formar part del nostre equip? deixan’s el teu CV