TINC 30 ANYS. QUÈ HAIG DE FER PER COMENÇAR A CUIDAR-ME?

TINC 30 ANYS. QUÈ HAIG DE FER PER COMENÇAR A CUIDAR-ME?

En arribar als 30 anys ens comencem a preocupar pel nostre aspecte. Com és natural, la pell perd to, apareixen algunes imperfeccions i, en definitiva, el cos i el rostre no són els mateixos.

Als trenta comença l’era de la prevenció: res de farcits ni intervencions exagerades, simplement arriba el moment de cuidar-se i de veure el costat positiu de la situació, ja que, encara que no ho creguis, arribar als trenta i prendre consciència de la importància de la cura d’una mateixa, és un procés únic i molt gratificant.
Entens la importància d’una simple neteja facial o d’un peeling. La renovació de la pell, els petits trucs per mantenir una pell neta, fresca i agradable al tacte, i per què no a la vista.

Prevenció activa amb Bótox a partir dels trenta

Un bon ús de la toxina botulínica pot deixar un rostre més relaxat i molt menys marcat per arrugues, si es sap aplicar amb cura.
fisiosport_tract_botox
A partir dels trenta, és bo començar a tractar les primeres arrugues amb Bótox, de manera que les frenes i arribes als quaranta amb poques línies a la cara (més val prevenir que curar).

Per exemple una persona que gesticula molt amb les celles, un problema comú pel qual comença a aparèixer, gairebé sense que ens adonem, una petita ratlla entre les dues celles, la qual ens fa semblar més grans o “enfadades”. Per a aquest problema particular, el tractament amb toxina botulínica és el més adequat. Encara que se sol dir que deixa la cara inexpressiva, no és cert, es conserva la naturalitat i aspecte fresc de la cara.

Cal recordar que el Bótox, quan s’aplica correctament, no dóna volum ni “infla” la cara, ja que per això hi ha els farcits, un tractament diferent, que se sol confondre. Si es tenen arrugues marcades o si tenim pocs llavis i desitgem ressaltar-los una mica més o si ens molesta l’aspecte d’algunes cicatrius amb enfonsament, el farcit amb àcid hialurònic seria una excel·lent solució.

Aquest tipus de tractaments els podem subtilment començar a aplicar a partir dels 30, sense exagerar, ja que es tracta d’un recurs de prevenció que ens ajudarà a evitar un envelliment prematur.

Els tractaments més sol·licitats per les dones de trenta anys

Existeixen innombrables tractaments Antiaging molt recomanables.

Un altre tractament molt eficaç és el làser de regeneració facial, per millorar les marques de l’acne juvenil que tant ens acomplexen; també els Peelings o d’altres com la messoteràpia facial amb vitamines, que sempre cauen bé i ajuden a la pell a veure’s més lluminosa.
peeling
És molt important tenir un metge en el qual confiar, que no tingui problemes en aconsellar amb la veritat per davant, ja que no sempre tots els tractaments són adequats per a totes les persones.

“No totes les arrugues han de ser eliminades, moltes d’elles poden tenir la virtut de recordar-nos moments d’alegria sense eliminar la dignitat del nostre rostre. De vegades, representen un veritable tresor conquerit àrduament durant les nostres vides. “Prof. Dr. Ivo Pitanguy.

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats