Medicina Estètica

LPG Mèdic

Medicina Estètica

LPG Mèdic

Durada: consultar

LPG Mèdic

Es tracta d’una tècnica no invasiva i 100% natural que respecta les necessitats del teu cos de manera completa. No agredeix la pell, ja que l’única cosa que fa és reactivar el mecanisme cel·lular mitjançant un aparell que fa massatge a les zones que es volen millorar. D’aquesta manera, aconseguirem eliminar els adipòcits (és a dir, les cèl·lules de greix) mitjançant una estimulació natural i saludable.

Actualment, en el nostre centre comptem amb l’últim model de LPG ALLIANCE MÈDIC que compta amb un nou capçal especialment dissenyat per a tractar el greix de forma més localitzada. Amb aquest aparell podrem tractar zones com l’abdomen, les cuixes, els malucs, els braços, etcètera. Aquest capçal s’adapta a les necessitats de la teva pell perquè aconsegueixis uns resultats sorprenents.

Amb LPG aconseguiràs uns resultats sorprenents, ja que, des de la tercera sessió, començaràs a notar com la pell millora i com els focus de greix localitzat es van diluint. És un tractament perfecte per a afinar les zones més rebels i aconseguir esculpir el cos sense agredir-lo ni danyar la pell.

Beneficis

  • Reduir la cel·lulitis
  • Reafirmar la pell i donar-li major flexibilitat
  • Millorar la circulació limfàtica i sanguínia
Reservar hora