Estimulació de col·lagen amb Nanopore Turbo-Roller

Estimulació de col·lagen amb Nanopore Turbo-Roller

Com podem estimular la producció de col·lagen?

Ecolagenol col·lagen es troba en un 80% del teixit conjuntiu (músculs, tendons i lligaments) i en un 75% de la nostra pell. El col·lagen treballa amb l’elastina per donar-li força i fermesa als teixits del cos. El col·lagen manté la pell ferma, flexible i amb una aparença jove. És una de les proteïnes més abundants en el nostre cos i essencial per mantenir l’elasticitat i fortalesa de la pell. Amb el pas del temps aquesta proteïna es va degradant i perdent.

Per prevenir i tractar aquesta pèrdua de col·lagen podem actuar amb varis fronts

  • Hi ha certs aliments (proteïnes animals, ous, llavors, productes làctics, fruites i vegetals) rics en vitamines K i C, que són ideals per la producció de colagen.
  • També es poden prendre càpsules de col·lagen, col·lagen hidrolitzat, col·lagen injectable i col·lagen en cosmètics.
  • Realitzar exercici físic de forma regular. El col·lagen es veu reforçat a través dels nutrients del torrent sanguini, i l’exercici garanteix que circulin per obtenir una pell i uns òrgans saludables.
  • Nanopore turbo-roller (dispositiu mèdic de micropunció) és la última tecnologia en medicina estètica adaptada a cada pacient per obtenir la màxima estimulació de col·lagen (proteïna que dona joventut i finor a la pell), així com per a l’aplicació de productes liposomats que contenen àcid hialurònic, vitamines, factors de creixement (PRP), útils per tractar l’envelliment cutani, flaccidesa, arrugues fines, porus dilatats, cicatrius i estries i fotoenvelliment.

nanopore-turbo-rollerAmb el Nanopore turbo-roller podem arribar a:

  • Màxima estimulació del col·lagen.
  • Precisió en la penetració, controlant la profunditat que s’arriba. Entrada de substàncies òptima. Transporta principis actius a les capes més profundes de la pell.
  • Disminució del dolor (no necessita anestèsia) i menys temps d’inactivitat. Sense baixes laborals.
  • Mínim trauma epidèrmic utilitzant microagulles. No requereix procés de cicatrització. La micropunció, per sí mateixa, també genera sobre els fibroblasts un estímul per la producció de col·lagen.

Amb resultats visibles en poques sessions i millora immediata de la pell, en funció de l’edat i el problema a tractar es poden programar 3-4 sessions amb 4-6 setmanes entre elles i un manteniment posterior cada 5-6 mesos.

En què consisteix el tractament?

Es passa de forma ordenada sobre la pell el dispositiu mèdic Nanopore turbo-rollerque realitza fins a 900 microcanals per segon en l’epidermis de manera controlada a una velocitat entre 50-150 pulsacions/segon i profunditat entre 0,25 i 1,5 mm; a través dels quals s’absorbeixen els principis actius que es requereixen per el tractament de la patologia específica del pacient.

Es recomana no maquillar-se ni exposar-se al sol després del tractament (protecció solar).

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats