Medicina Estètica

Spectrum Mask
(Llum LED)

Medicina Estètica

Spectrum Mask (Llum LED)

Durada: consultar

Spectrum Mask (Llum LED)

Làmpada LED + CORRENT GALVÀNICA que s’adapta a la forma de la cara i irradia rajos de llum de baixa potència a la pell, amb efectes secundaris mínims.

La llum LED emet una radiació electromagnètica amb una longitud d’ ona entre la llum UV i l’infraroig que modula l’activitat biològica de les cèl·lules de la pell augmentat la producció de col·lagen i elastina (dues proteïnes que forma part de l’estructura de la pell donant-li tensió i elasticitat) dues característiques importants per evitar els signes de l’envelliment.

La corrent galvànica crea una energia calorífica a la pell que MILLORA LA PENETRACIÓ D’ACTIUS, això ha permès a l’empresa MEDI+DERMA dissenyar una gamma de productes PAN (Photoactivatin Natural products) que gràcies a la fotó activació penetren a la pell provocant l’eliminació de toxines i activen el metabolisme cel·lular.

SPECTRUM MASK ha demostrat eficàcia en 4 programes.

Beneficis

  • Millora l’acné, destrueix la bactèria causant, disminueix la producció sebàcia de la pell i facilita la desobstrucció dels porus de la pell estimulant el recanvi dels queratinòcits.
  • Activa la síntesis de col·lagen millorant l’arquitectura de la pell.
  • Millora el flux sanguini de la pell, així aporta més nutrients a les cèl·lules.
  • Efecte calmant i antienvermelliment, millorant també aspecte de la pell.
Reservar hora