Fillers

Fillers

Els productes denominats fillers són un gel estèril, viscoelàstic d’àcid hialurònic. N’hi ha de diferents tipus en funció dels resultats que es vulguin obtenir. Com ara:

 

  • Llavis: és un gel estèril, viscoelàstic d’àcid hialurònic reticulat dissenyat específicament per a la zona bucal. Indicat per augmentar el volum dels llavis i marcar el seu perfilat, omplir les fines arrugues peribucals i hidratar els llavis. És un producte fàcil d’injectar i modular, amb una alta durabilitat i més resistent a la degeneració.
  • Revitalitzant: és un gel estèril, viscoelàstic d’àcid hialurònic no reticulat que hidrata, revitalitza i retorna la tonicitat a la pell. És un producte fàcil d’injectar i modular, amb una alta durabilitat i més resistent a la degeneració.
  • Ultra: és un gel estèril, viscoelàstic d’àcid hialurònic reticulat d’alta viscositat indicat per tractar les arrugues mitges / profundes i marcades (solcs nasogenians i línies de titella), crear o restaura volums a la cara i corregeix la pèrdua de greix (pòmuls i mentó). És un producte fàcil d’injectar i modular, amb una alta durabilitat i més resistent a la degeneració.

Aquests tractaments resulten ideals per celebracions especials com els que estan per venir, però no hem d’oblidar realitzar un manteniment d’aquests per perllongar i maximitzar encara més els resultats. A més, podem combinar aquests tractaments amb cremes i sèrums antienvelliment i reafirmant per fer a casa.

 

Properament a Fisiosport realitzarem un taller fe fillers de sesderma per tal de mostrar-vos aquests tractaments de medicina estètica.

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats