Medicina Estètica

Depilació
mèdica làser

Medicina Estètica

Depilació mèdica làser

Durada: consultar

Depilació mèdica làser

El sistema GentleLASE és un làser d’alexandrita de pulsació llarga i d’alta energia que emet un suau feix de llum que travessa la pell fins al fol·licle pilós, on és absorbit.

L’energia làser es transforma en calor i destrueix el fol·licle pilós, i també els vasos que el nodreixen, sense afectar la pell que l’envolta.

El làser d’alexandrita penetra en el teixit 2’5 – 3’5 mm. És absorbit per la melanina perifol·licular i la tija. Els danys tèrmics són a les estructures clau: Bulb, tija i sistema vascular. El fol·licle segueix intacte però minimitzat.

A més, la pell és protegida durant el tractament amb l’anomenat Dynamic Cooling Device (DCD), un dispositiu de refrigeració que polvoritza criogen a la pell per refredar-ne les capes superiors, i així, gràcies a les propietats anestèsiques, és més còmode per als pacients.

D’aquesta manera, el treball selectiu del làser mèdic d’alexandrita protegeix la pell mentre elimina eficaçment els pèls. Poden ser necessàries de 5 a 10 sessions depenent de la zona a tractar i de les característiques de cada persona.

La depilació làser només la poden realitzar diplomats en ciències de la salut o metges.

Reservar hora