Medicina Estètica

Onicomicosis

Medicina Estètica

Onicomicosis

Durada: consultar

Onicomicosis

L’onicomicosi (fongs a les ungles) és una infecció fúngica dels peus que afecta a un percentatge elevat de població. El principal causant d’aquesta infecció són els dermatòfits, un tipus de fong que distorsiona el color, la forma i el gruix de l’ungla, arribant a destruir-la per complet, si no es prenen mesures per combatre’ls.

Fins fa poc, les opcions de tractament es limitaven a cremes i laques tòpiques (amb resultats lents i discrets) i a la presa de medicació oral amb efectes tòxics. Avui en dia, els avanços en la tecnologia mèdica han fet possible un nou mètode eficaç: el Làser mèdic Neodymio Yag, que tracta els fons de les ungles de forma segura i sense efectes secundaris.

El làser mèdic Neodymio Yag emet 1064nm, aquesta longitud d’ona permet que el feix de llum del làser tingui un efecte tèrmic que travessa l’ungla i arriba al llit unguial, on es troba la micosi.

Aquest efecte tèrmic és el que elimina els fongs. Poden ser necessàries 6 sessions que es realitzen cada 15 dies. Després d’aquest tractament es realitza un seguiment mensual del creixement de l’ungla.

Hi ha un 20-25% que no es podrà curar per la coexistència de micosis en la pell i necessitaran més revisions per mantenir-les sanes un cop acabat el tractament inicial.

Reserva cita