Per què la medicina estètica està més demandada?

Per què la medicina estètica està més demandada?

En aquest article explicarem els canvis que s’estan produint en la nostra societat pel que fa a les necessitats físiques mèdiques i per què cada vegada es fa més imprescindible la medicina estètica.

La medicina estètica està molt demandada ja que es poden aconseguir millores importants de l’aspecte físic tant en dones com en homes de forma reversible i sense necessitat de cirurgies en un període de temps molt breu.

Estem immersos en una societat en què cada vegada la imatge posseeix una major importància, de manera que la demanda dels tractaments mèdics estètics han anat augmentant  any rere any.

Sentir-nos rejovenits i més atractius ens fa trobar-nos més segurs, el que fa que ens sentim millor amb nosaltres mateixos.

Per aquest motiu cada vegada estan més demandats aquests tipus de tractaments ja que aconseguirm millorar la imatge amb la utilització de tècniques que no necessiten anestèsia general, ni ingrés hospitalari, ni cirurgia.

Entre els beneficis de la medicina estètica cal destacar la seva seguretat, eficàcia i naturalitat en els resultats.

També hem de dir que el seu cost és molt inferior a una cirurgia estètica i sense la necessitat de fer grans canvis en la nostra cara o cos per veure’ns millor i sense precisar baixes laborables.
Medicina-EsteticaEls tractaments de medicina estètica que més es demanden són:

  • L’aplicació de bòtox.
  • Els farcits facials amb àcid hialurònic, al ser un producte reabsorbible que proporciona efecte temporal però al mateix temps durador, permet que els resultats estiguin d’acord amb les necessitats i expectatives dels pacients.
  • Els fils tensors que permeten realitzar efectes lífting temporals.
  • La messoteràpia.
  • Els tractaments per combatre la cel·lulitis.

La medicina estètica és recomanable i s’està imposant com a imprescindible ja que el seu objectiu principal és perseguir una veritable medicina preventiva. Ja que amb tots els avenços mèdics s’ha aconseguit allargar la vida mitjana de les persones, llavors també és necessari retardar l’envelliment físic donant un aspecte estètic adequat.
medicina_estetica_home_02-thumb-468x253-122

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats