REALÇA ELS PÒMULS, EXHIBEIX JOVENTUT

REALÇA ELS PÒMULS, EXHIBEIX JOVENTUT

La vellesa no és una malaltia sinó una part més de la vida, on el cos perd eficàcia orgànica però guanya en estabilitat  personal, emocional i afectiva com a resultat del coneixement i l’experiència acumulada durant els anys.

Els canvis  durant la maduresa es manifesten sobretot a la pell de les zones descobertes i exposades a la intempèrie i el sol, com la cara.

La pell facial comença a perdre qualitats a partir del 25-30 anys, el canvi hormonal en l’etapa senil, afecta sobretot a la pell de la cara  degut el gran nombre de receptors d’estrògens  i andrògens, causant una especial vulnerabilitat a les dones a partir de la menopausa. La pell presenta falta de flexibilitat, disminució de la grassa hipodèrmica i augment de atrofia muscular. Això comporta, en un gran nombre de casos, una pèrdua de  volum del pòmul, que a més  a més, per la gravetat decau i fa que ressalti el solc nasogenià, donant una sensació envellida al rostre.

Des de Fisiosport us proposem un tractament amb implants d’àcid hialurònic, que és una molècula natural ja present en gairebé tots els teixits corporals, per a donar volum als pòmuls. Cal destacar la virtut de l’àcid hialurònic  en hidratar la pell i  millorar-ne  la textura.

El fet de realçar els pòmuls té una triple acció en l’estructura facial:  corregim el volum del pòmul, disminueix la línia del solc nasogenià i millora l’aspecte les petites arrugues oculars.  És  un tractament altament demanat en centres d’estètica perquè és un tractament segur i dóna un resultat molt rejuvenidor i natural.

MERCÈ SALVANS

Metgessa en medicina cosmètica i estètica
Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats