El secret per lluir radiant el dia del casament

El secret per lluir radiant el dia del casament

Casar-se és un dels dies més bonics per a una parella perquè segellen el seu amor. Encara que aquest dia només sigui un i les hores passin ràpidament, són molts dies anteriors dedicats a organitzar els preparatius per el gran dia. Amb tot el nerviosisme i estrès, de vegades un oblida que per a aquesta data és també molt important lluir radiant.

Per aquest motiu, fisiosport inclou entre els seus serveis un pla de bellesa complet que ofereix tractaments facials per realitzar-los amb temps i adaptat totalment a les necessitats de cada persona.

Tractaments facials:

  • Peeling

La paraula peeling significa pelar o descapar. En cosmètica, és una renovació cel·lular accelerada de les capes més superficials de la pell. L’objectiu del peeling és netejar, nodrir, hidratar, despigmentar, disminuir les arrugues i realitzar una regulació sebàcia. El peeling es considera una bona pràctica, poc invasiva, que ajuda a mantenir la pell sana i radiant. Depenent de la profunditat de l’acció de la substància utilitzada, el peeling pot ser superficial, mig o profund.

  • Vitamines

Consisteix en infiltrar a la pell, amb una agulla fina, les vitamines per revitalitzar el rostre. Les vitamines es reabsorbeix de forma progressiva i natural, per això cal repetir la infiltració en el temps.

  • Àcid hialurònic

Consisteix en infiltrar a la pell, amb una agulla fina, l’àcid hialurònic per omplir les arrugues (per exemple el solc format entre el nas i la comissura dels llavis). L’àcid hialurònic es reabsorbeix de forma progressiva i natural, per això cal repetir la infiltració en el temps.

  • Bòtox

La infiltració de bòtox és un tractament que consisteix en infiltrar a la pell un líquid que conté proteïna natural purificada per eliminar les arrugues d’expressió. Consisteix a introduir, amb una agulla molt fina, unes gotes del producte a la pell a l’àrea on hi ha arrugues facials d’expressió, per exemple a l’entrecella. No és un material de farciment, no elimina les arrugues mitjançant l’aport de volum, sinó que actua sobre els músculs de la cara, relaxant-los , la qual cosa permet mantenir una expressió natural. La dosi administrada és molt baixa i no s’acumula amb els anys, és a dir, que el nostre organisme el reabsorbeix i l’elimina via renal.

  • Nanopore turbo-roller

És un tractament mèdic no invasiu de punció elèctrica que estimula la síntesi de col·lagen i elastina pels mecanismes naturals autorreparadors  de la pell, a més d’incrementar la penetració d’actius (factors de creixement  externs coneguts) a les capes més profundes d’aquesta. Tant mateix, es produeix una estimulació mecànica a l’epidèrmis que produeix una cascada inflamatòria (alliberament de citoquines, interleukines i factors de creixement) estimula la síntesis de col·lagen i elastina a la pell. La micropunció produeix també uns canals que faciliten la penetració de substàncies per a tractaments de la pell. Conseqüentment hi haurà una millora immediata de la pell amb resultats visibles amb poques sessions. Aquest dispositiu cosmètic millora la flacidesa de la pell, fotoenvelliment , cicatrius, arrugues, porus dilatats,  estries, alopècia i cel·lulitis. Tot i tractar-se de micropuncions, aquesta tècnica resulta ràpida, indolora i efectiva. Cal protegir-se del sol durant aquest tractament.

  • Rejoveniment làser

El làser mèdic Neodymio Yag crea un feix de llum d’alta intensitat que activa les cèl·lules de la pell perquè fabriquin col·lagen i fibres elàstiques. Aquest feix de llum també  ajuda a renovar la capa externa de la pell. D’aquesta manera estem rejovenint la pell per dins i per fora i de forma natural.

Aquests tractaments resulten ideals per a un dia tan important com el de la nostra boda, però no hem d’oblidar realitzar un manteniment d’aquests per perllongar i maximitzar encara més els resultats. A més, podem combinar aquests tractaments amb cremes i sèrums antienvelliment i reafirmants per fer a casa. Finalment, és indispensable portar un estil de vida saludable, fer exercici físic moderat, beure molta aigua i alimentar-nos bé. D’aquesta manera, aconseguirem, sens dubte, ser la núvia perfecta.

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats