SPECTRUM MASK!!!!!

SPECTRUM MASK!!!!!

DESCOBREIX LA NOVETAT A FISIOSPORT

Actualment hi ha un increment en la demanda de tractaments  estètics no invasius per millorar mèdica I estèticament.

Escollir el tractament més apropiat per cada persona segons el seu aspecte i les seves expectatives és la clau en l’èxit de la medicina estètica.

L’objectiu de les teràpies no invasives és induir  reparació natural de la pell mantenint l’epidermis intacte.

La llum LED emet una radiació electromagnètica amb una longitud d’ ona entre la llum UV i l’infraroig que modula l’activitat biològica de les cèl·lules de la pell  augmentat la producció de col·lagen i elastina (dues proteïnes que forma part de l’estructura de la pell donant-li tensió i elasticitat) dues característiques importants per evitar els signes de l’envelliment..

A Fisiosport hem incorporat  LED SPECTRUM MASK, és una làmpada LED + CORRENT GALVÀNICA que s’adapta a la forma de la cara i irradia rajos de llum de baixa potència a la pell, amb efectes secundaris mínims.

 

SPECTRUM MASK ha demostrat  eficàcia en  4 programes:

  1. Millora l’acné, destrueix la bactèria  causant, disminueix la producció sebàcia de la pell i facilita la desobstrucció dels porus de la pell estimulant el recanvi dels queratinòcits.
  2. Activa la síntesis de col·lagen millorant l’arquitectura de la pell.
  3. Millora el flux sanguini de la pell, així aporta més nutrients a les cèl·lules, té un efecte calmant i antienvermelliment, millorant també aspecte de la pell.
  4. La corrent galvànica crea una energia calorífica a la pell que  MILLORA LA PENETRACIÓ D’ACTIUS, això ha permès a l’empresa MEDI+DERMA dissenyar una gamma de productes PAN (Photoactivatin Natural products) que gràcies a la fotó activació penetren a la pell provocant l’eliminació de toxines i activen el metabolisme cel·lular .

Llum Vermella: Estimula la producció de col·lagen i elastina, redueix la colegenasa, repara el teixit, corregeix l’envelliment i tanca els porus.
Llum Blava: Elimina els bacteris de l’acne, redueix la producció sebácea i associa un efecte calmant molt útil en pells hipersensibles.
Llum Porpra: Combinant la llum vermella i blava obtenim aquesta llum, disminueix la producció de radicals lliures, molt eficaç per a plantar cara a problemes d’acne.
A més, produeix un corrent galvànic que permet la penetració de substàncies naturals i millora el flux sanguini.

 

Vine a FISIOSPORT i t’informarem sobre aquest tractament tan innovador!

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats