Tractaments antienvelliment que funcionen

Tractaments antienvelliment que funcionen

Els tractaments mèdics estètics no quirúrgics  més realitzats per la seva eficàcia i seguretat són:

Bòtox: lífting sense cirurgia

Els resultats més satisfactoris s’obtenen en el tractament d’arrugues d’expressió. Habitualment en el terç superior de la cara (entrecella, front i regió periocular) i en tel terç inferior (per relaxar els músculs depressors de la cara i augmentar l’acció dels músculs elevadors). Es corregeixen varies zones per tal d’harmonitzar els gestos i aconseguir un efecte lífting.

La seva aplicació és fàcil i poc traumàtica, la duració dels efectes és d’ aproximadament uns 6 mesos.

fisiosport_tract_botox

Àcid hialurònic

Permet reposicionar el volum perdut remodelant el contorn facial i corregir les arrugues fines al voltant dels ulls i els llavis. “El relleno” s’aplica a través d’injeccions intradèrmiques per a revitalitzar el col·lagen, o subdèrmiques, més profundes, per reposar volums. L’àcid hialurònic és una substància natural present en tots els organismes vius i en el nostre cos; pot retenir grans quantitats d’aigua, és ideal per donar volum i lubricar els teixits. Està indicat per el tractament de depressions o arrugues, per augmentar el volum de pòmuls, mentó o llavis, perfilar els llavis i tractar ulleres.

Els seus efectes duren entre 6 i 12 mesos.

fisiosport_tract_acidhialuronic

Peeling químic: pell nova

Elimina capes de pell de manera més o menys profunda segons l’àcid emprat per afavorir la renovació cutània, aclarir taques, aportar lluminositat, corregir l’acne i les seves seqüeles lleus. Consisteix en l’eliminació de diferents capes de l’epidermis mitjançant l’aplicació d’un agent químic irritant o càustic; les capes de la pell superficials són substituïdes per unes altres noves de millor qualitat, amb menys taques i arrugues, millor textura i més lluminositat.

Segons la seva profunditat es poden classificar en:

  • Superficials:

Són els més utilitzats. Atenuen les cicatrius lleus originades per l’acne, tanquen els porus, corregeixen les arrugues fines i aporten uniformitat al to de pell. Es fan sobretot amb alfa-hidroxiàcids (glicòlic, làctic, mandèlic), betahidroxiàcids (àcid salicílic), àcid retinoic, etc. Es necessiten entre 4 i 6 sessions per aconseguir un resultat òptim. Per tractar el melasma existeixen diferents formules de mascaretes despigmentants que combinen l’àcid retinoic i substàncies despigmentants que generalment s’apliquen en una sola sessió. Aquests peelings estan indicats per un envelliment solar més avançat, ja que actuen sobre les arrugues fines i de profunditat mitja i per controlar les taques produïdes per el sol.

  • Profunds:

Actuen sobre les arrugues superficials, mitges i profundes, eliminar taques solars i ceratosi. També indueix la retracció de la pell, la qual cosa ajuda a millorar la flaccidesa. El més utilitzat és el de fenol.

fisiosport_pack_laser_acne

Làserspack_depilacio

El làser Neodimio Yag s’usa per el tractament d’aranyes vasculars, permetent destruir de forma selectiva determinats vasos sanguinis. Normalment es necessiten unes tres sessions.

Consells

Els mesos de primavera són un bon moment per, a poc a poc, preparar la pell de cara al bon temps. El principal objectiu és aconseguir una bona hidratació i elasticitat cutània.

Els millors resultats en medicina estètica s’aconsegueixen combinant els tractaments de forma individualitzada segons les necessitats de cada pacient.

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats