RESERVA EL TEU PACK DE NADAL

RESERVA EL TEU PACK DE NADAL

PACK SALUT

El massatge terapèutic es considera una tècnica de massoteràpia que s’engloba dins la Fisioteràpia. Aquest requereix tècniques molt estudiades basades en un ampli coneixement de l’anatomia i fisiologia muscular i fascial. Aquest ha d’estar realitzat per una fisioterapeuta per garantir l’eficàcia del tractament.

Es compon d’una sèrie de maniobres manuals dirigides a tractar molèsties a les estructures musculars, fascials, òssies i múltiples patologies prèviament diagnosticades.

Ajuda a la recuperació i manteniment de la salut. Pal·lia o redueix el dolor, recuperant la mobilitat restringida que existeix entre els teixits afectats provocant una estimulació de la funció circulatòria i afavorint al benestar de la persona.

El massatge terapèutic s’adapta a les necessitats de cada pacient.

pack-salut-nadal

La pressoteràpia és un aparell que consisteix en aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou la recuperació de l’elasticitat cutània i augmenta l’aportació d’oxigen als teixits, facilitant la regeneració tissular.

La pressoteràpia són unes botes compostes per 12 camares d’aire que es van inflant i desinflant seguint un programa.

PACK MEDICINA ESTÈTICA

pack-medicina-estetica-nadal

La infiltració de bòtox és un tractament que consisteix en infiltrar a la pell un líquid que conté proteïna natural purificada per eliminar les arrugues d’expressió. Consisteix a introduir, amb una agulla molt fina, unes gotes del producte a la pell a l’àrea on hi ha arrugues facials d’expressió, per exemple a l’entrecella.

No és un material de farciment, no elimina les arrugues mitjançant l’aport de volum, sinó que actua sobre els músculs de la cara, relaxant-los , la qual cosa permet mantenir una expressió natural.

La dosi administrada és molt baixa i no s’acumula amb els anys, és a dir, que el nostre organisme el reabsorbeix i l’elimina via renal.

PACK DEPILACIÓ MÈDICA LÀSER

pack-depilacio-medica-laser-nadal

El nou làser mèdic GentleMax Pro és un sistema per a tractaments com l’eliminació de pèl en qualsevol tipus de pell o les lesions vasculars i pigmentades.

És una plataforma làser de doble longitud d’ona que combina el làser de Alexandrita de 755 nm, que és el més ràpid i té els nivells més elevats de potència, amb el làser Nd YAG de 1064 nm, per aplicar tractaments amb un alt nivell de rendiment en termes de rapidesa, eficàcia, facilitat d’ús, utilitat de caràcter excepcional, seguretat i satisfacció del pacient.

Tractaments:

  • Depilació mèdica làser.
  • Lesions pigmentades.
  • Pell danyada pel Sol.
  • Marques de l’edat.
  • Punts robí.
  • Aranyes vasculars.
  • Telangiectàsies facials i a les cames.
  • Pseudofoliculitis barba.

PACK TRACTAMENT REDUCTOR

LPG és un aparell que produeix una succió del teixit i juntament amb els seus moviments aconsegueix modelar la silueta, regenerar la pell, ajudar a perdre greix  (ja que es potencia la lipòlisi), ajudar a combatre la cel·lulitis  (perquè actua sobre el teixit conjuntiu hipodèrmic, cosa que estimula la vascularització i l’eliminació de toxines) i reduir la retenció de líquids (afavorint el funcionament del sistema venós i limfàtic).

pack-tractament-reductor-nadal

La messoteràpia consisteix en tractar les zones afectades amb microinjeccions de medicaments homeopàtics (còctel de 5 vials, personalitzat per cada pacient). Indicat per el tractament de la cel·lulitis i adipositats localitzades.

TRUCA’NS I RESERVA ARA EL TEU PACK!!

FISIOSPORT 93 889 26 53

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats