Medicina Estètica per Millennials, millora el teu perfil!

Medicina Estètica per Millennials, millora el teu perfil!La generació Millennial és aquella nascuda entre 1980 i 2000. És una generació molt integrada en el món digital, naveguen per les xarxes diàriament més de 1h, i són altament experts en xarxes socials i “postureo”. És una generació molt informada i selectiva en el seu consum. La seva imatge virtual és tant o més important que la real i per cuidar de les dues, es comencen d’iniciar en els tractaments medicestètics.


Quins tractaments demanden:

-Toxina botulínica (BOTOX Ò), per a prevenir les arrugues de la cara.
-Tractaments amb àcid hialurònic revitalitzant, que s’administra injectat per millorar la hidratació de la pell, el gruix i també permet tractar i prevenir petites arrugues, que comencen a aparèixer en aquestes edats.
-Tractaments de “beautification”, són farciments d’àcid hialurònic per definir millor el perfil facial sense canviar de cara: projectar bé els pòmuls, millorar el perfil del nas, destacar l’angle mandibular, perfilar els llavis, o omplir la fossa temporal per suavitzar faccions. Tot per millorar la imatge real i sobretot la virtual.

Mercè Salvans

Metgessa en medicina cosmètica i estètica

Facebooktwitterlinkedinmail

Articles recomanats