Testimonis

Experiències viscudes en el nostre centre per clients i esportistes d’elit que confien amb nosaltres.
 • Sóc dels que no m’he cuidat mai gaire. Als llocs que es fa salut, només hi vaig quan ja no hi ha més remei. A Fisiosport m’han fet canviar un xic la poca propensió a aquest món. L’hàbit de massatge quinzenal ja no és per a mi una qüestió d’anada obligatòria, però he descobert que està bé dedicar-se un temps a fer coses que et senten bé. Anar a Fisiosport ja no és una obligació carregosa que tinc a l’agenda, sinó un espai de temps que em resulta especialment agradable, necessari i gratificant. Ah!, que a més de professionalitat hi hagi molt bon ambient, també ajuda.
  Josep Burgaya
  Professor d’universitat
 • Fa molts anys que confio en Fisiosport per diversos motius: la professionalitat, la discreció, el tracte curós i càlid. I, especialment, hi confio perquè quan parlem de fisioteràpia parlem, entre d’altres, de tècniques terapèutiques manuals… i us ben asseguro que no conec mans tan hàbils i sanadores com les de la Vicky.
  Ana María Palomo
  Crítica d’art i professora d’universitat
 • Fa uns 10 anys que sóc client de Fisiosport, bàsicament per fer sessions de recuperació muscular.  I a banda de que el tracte és boníssim, el millor testimoni que puc donar, és que amb les pallisses que m’he fotut, no he tingut cap lesió muscular.  Estic convençut que en gran part ha estat per l’assessorament i tractament rebut aquí.
  fisiosport_albertbosch.jpg
  Albert Bosch
  Aventurer i emprenedor
 • Fa 18 anys en ocasions em poso en mans de la Vicky per recuperar alguna lesió i fer massatges terapèutics.
  Sempre ha estat una bona experiència reparadora.
  fisiosport_alexcriville.jpg
  Àlex Crivillé
  Campió del món 125cc (1989) i Campió del món 500cc (1999)

Gent que confia en nosaltres