Làser mèdic vascular Neodymio Yag

Aquesta tecnologia ens permet realitzar diferents tractaments: Varius (eliminació d’aranyes vasculars), Onicomicosi (eliminació de fongs a les ungles) i punts rubí: (eliminació dels punt rubí).
Làser pel tractament de l'onicomicosi

Làser mèdic pel tractament de l’onicomicosi

L’onicomicosi (fongs a les ungles) és una infecció fúngica dels peus que afecta a un percentatge elevat de població. El principal causant d’aquesta infecció són els dermatòfits, un tipus de fong que distorsiona el color, la forma i el gruix de l’ungla, arribant a destruir-la per complet, si no es prenen mesures per combatre’ls.

Fins fa poc, les opcions de tractament es limitaven a cremes i laques tòpiques (amb resultats lents i discrets) i a la presa de medicació oral amb efectes tòxics. Avui en dia, els avanços en la tecnologia mèdica han fet possible un nou mètode eficaç: el Làser mèdic Neodymio Yag, que tracta els fons de les ungles de forma segura i sense efectes secundaris.

El làser mèdic Neodymio Yag emet 1064nm, aquesta longitud d’ona permet que el feix de llum del làser tingui un efecte tèrmic que travessa l’ungla i arriba al llit unguial, on es troba la micosi.

Aquest efecte tèrmic és el que elimina els fongs.

Poden ser necessàries 6 sessions que es realitzen cada 15 dies. Després d’aquest tractament es realitza un seguiment mensual del creixement de l’ungla.

Hi ha un 20-25% que no es podrà curar per la coexistència de micosis en la pell i necessitaran més revisions per mantenir-les sanes un cop acabat el tractament inicial.

Làser pel tractament de varícules

Làser mèdic pel tractament de les varícules

El làser mèdic Neodymio Yag crea un feix de llum d’alta intensitat que penetra profundament en el teixit cutani, i es dirigeix a la lesió vascular, calenta amb precisió la vena no desitjada, mentre protegeix la pell circumdant amb una ràfega de refredament de criogen.

Funciona coagulant el vas sanguini perquè sigui el propi organisme el que ho elimini de forma natural.

Poden ser necessàries entre 1-4 sessions depenent del diàmetre dels vasos a tractar i de les zones a tractar.

El preus varien depenent de les mides de les zones a tractar.

Eliminació punts rubí

Làser mèdic pel tractament de punts rubí

Els punts vermells que solen aparèixer principalment a la zona de l’escot i l’esquena s’anomenen punts rubí. Aquestes lesions, un cop han aparegut, si no les tractem, no solsament no desapareixeran sinó que poden créixer i amb el temps reproduir-se.

El làser mèdic Neodymio Yag elimina els punts rubí de la pell en una sola sessió gràcies al seu efecte tèrmic. Crea un feix de llum d’alta intensitat que penetra en el teixit cutani eliminant els punts rubí. Després del tractament, el punt es queda d’un color una mica més fosc i es reabsorbit per l’organisme sense fer crosta.

El preus varien depenent de la quantitat de punts rubí.