Medicina estètica

Especialitat mèdica que realitza tractaments no quirúrgics amb la finalitat de millorar l’estètica corporal i facial del pacient millorant la seva qualitat de vida i benestar físic i psíquic.

Peelings químics

Els peelings químics fan una renovació cel·lular accelerada de les capes més superficials de la pell i milloren les arrugues, cicatrius i la qualitat de la pell.

 • Antiaging
 • Revitalitzant
 • Acné
 • Despigmentant (taques).
Bótox

Bòtox

La infiltració de bòtox és un tractament que consisteix en infiltrar a la pell un líquid que conté proteïna natural purificada per suavitzar les arrugues d’expressió.

No és un material de farciment, no elimina les arrugues mitjançant l’aport de volum, sinó que actua sobre els músculs de la cara, relaxant-los, la qual cosa permet mantenir una expressió natural.

La dosi administrada és molt baixa i no s’acumula amb els anys, és a dir, que el nostre organisme el reabsorbeix i l’elimina via renal. Per aquest motiu els seus efectes solen durar aproximadament uns sis mesos.

Àcid Hialurònic

Àcid hialurònic

La infiltració d’àcid hialurònic amb lidocaïna és un tractament que consisteix en infiltrar a la pell l’àcid hialurònic per omplir i hidratar les arrugues (per exemple el solc format entre el nas i la comissura dels llavis).

L’àcid hialurònic es reabsorbeix de forma progressiva i natural, per això cal repetir la infiltració cada un o dos anys.

Vitamines

La infiltració de vitamines dona llum a la nostre pell i corregeix petites imperfeccions com porus oberts o couperosis. S’injecta a la epidermis i capa superficial de la pell un còctel multivitaminic enriquit amb altres components estimulants i nutritius.

Els efectes del tractament són immediats i es recomana realitzar el tractament 3 vegades a l’any.

Fils tensors

És el tractament indicat per a la flaccidesa. A través de la infiltració de fils tensors a la cara s’aconsegueix tensar els músculs de la cara i alhora es provoca una millora en la producció natural de col·lagen i elastina.

Aquests fils tensors es reabsorbeixen de manera natural, per aquest motiu els seus efectes duren aproximadament entre un i dos anys.

Nanopore turbo-roller

Nanopore turbo-roller

És un tractament mèdic no invasiu de punció elèctrica que estimula la síntesi de col·lagen i elastina pels mecanismes naturals autorreparadors de la pell, a més d’incrementar la penetració d’actius a les capes més profundes.

La micropunció produeix també uns canals que faciliten la penetració de substàncies per a tractaments de la pell. Conseqüentment hi haurà una millora immediata de la pell amb resultats visibles amb poques sessions.

Aquest dispositiu cosmètic millora la flaccidesa de la pell, fotoenvelliment , cicatrius, arrugues, porus dilatats, estries, alopècia i cel·lulitis. Tot i tractar-se de micropuncions, aquesta tècnica resulta ràpida, indolora i efectiva.

Cal protegir-se del sol durant aquest tractament.

SYLTON Observ 520

SYLTON Observ 520

SYLTON Observ 520 t’ajuda a diagnosticar amb precisió els tipus de pell, així com els problemes cutanis que resideixen en la superfície de la pell o que s’amaguen en capes més profundes de la pell. La tecnologia de fluorescència revela els problemes cutanis amb més claredat i contrast que no pas amb altres tipus de tecnologia més convencionals. D’aquesta manera, podem proporcionar un assessorament visual específic d’una manera objectiva i còmode.

SYLTON Observ 520 et permet:

 • Diagnosticar l’estat real de la pell
 • Contrastar l’eficàcia dels nostres tractaments
 • Desenvolupar plans de tractament de la pell més efectius
SPECTRUM MASK

SPECTRUM Mask

Làmpada LED + CORRENT GALVÀNICA que s’adapta a la forma de la cara i irradia rajos de llum de baixa potència a la pell, amb efectes secundaris mínims.

La llum LED emet una radiació electromagnètica amb una longitud d’ ona entre la llum UV i l’infraroig que modula l’activitat biològica de les cèl·lules de la pell augmentat la producció de col·lagen i elastina (dues proteïnes que forma part de l’estructura de la pell donant-li tensió i elasticitat) dues característiques importants per evitar els signes de l’envelliment.

SPECTRUM MASK ha demostrat eficàcia en 4 programes:

 • Millora l’acné, destrueix la bactèria causant, disminueix la producció sebàcia de la pell i facilita la desobstrucció dels porus de la pell estimulant el recanvi dels queratinòcits.
 • Activa la síntesis de col·lagen millorant l’arquitectura de la pell.
 • Millora el flux sanguini de la pell, així aporta més nutrients a les cèl·lules, té un efecte calmant i antienvermelliment, millorant també aspecte de la pell.
 • La corrent galvànica crea una energia calorífica a la pell que MILLORA LA PENETRACIÓ D’ACTIUS, això ha permès a l’empresa MEDI+DERMA dissenyar una gamma de productes PAN (Photoactivatin Natural products) que gràcies a la fotó activació penetren a la pell provocant l’eliminació de toxines i activen el metabolisme cel·lular .
ENDYMED Radiofrecuencia médica

ENDYMED Radiofreqüència mèdica

Endymed és líder mundial en els tractaments mèdics estètics no invasius per la millora de la pell de cara i cos. La seva tecnología de radiofreqüència 3DEEP®️, ofereix una solució de vanguardia en tractaments no invasius per la reducció d’arrugues, tensat de la pell, contorn corporal, rejoveniment de la pell.

La tecnología 3DEEP®️ referma la pell, estimulant el procés de renovació de colàgen.

 • Reducció d’arrugues de la cara, contorn de l’ull i bosses
 • Refermar la pell en cara i coll
 • Tractament refermant i reducctor corporal