Medicina física i esportiva

Especialitat mèdica que preveu i tracta malalties i lesions de l’organisme humà. La Dra. Salvans tracta el dolor crònic i agut mitjançant infiltracions ecoguiades.

Tractament del dolor amb infiltracions ecoguiades

El dolor afecta a moltes persones en diversitat de patologies i/o trastorns (dolor cervical, dolor lumbar, ciatàlgia, dolor en articulacions, dolor neuropàtic, contractures, etc.), és per això, que oferim tractaments del dolor amb infiltracions dirigides per ecografia, fàrmacs, radiofreqüència i tractaments de fisioteràpia.

La Dra. Mercè Salvans (metge especialista en medicina física, rehabilitació i tractaments del dolor) realitza infiltracions dirigides per ecografia.

La guia ecogràfica permet obtenir una visió directe, en temps real, de la lesió a tractar (sense sotmetre a la persona a radiació ionitzant). A través d’aquesta guia ecogràfica s’arriba exactament al focus del dolor i així aplicar el tractament recomanat per l’especialista.

Les infiltracions guiades, en molts casos, poden resoldre patologies inflamatòries recurrents o cròniques, evitant la ingesta prolongada de medicaments antiinflamatoris.

Tots els procediments es realitzen mitjançant tècniques mínimament invasives i indolores.