Tractaments reductors

Disposem de diversos tractaments per modelar la silueta.
LPG Mèdic

LPG Mèdic Corporal

LPG mèdic és una màquina que tracta el greix localitzat i la cel·lulitis mitjançant un mecanisme de succió i una pinça rodada, el què fa primer és esprémer els adipòcits de greix i després fa un drenatge limfàtic que ajuda a eliminar aquest greix que s’ha eliminat de la cèl·lula.

És un tractament mecànic que millora la textura de la pell, estimula la creació de col·lagen i elastina en la zona tractada, donant com a resultat una pell fina i llisa.

És un tractament completament personalitzat, es realitza un estudi i un diagnòstic de cada pacient aconseguint un resultat òptim i exclusiu per cada pacient.
Al tractar-se d’un aparell mèdic, el tractament el realitzem fisioterapeutes diplomats especialitzats en LPG.

INDICACIONS DE LA TÈCNICA LPG
 • Modela la silueta
 • Tracta la cel·lulitis
 • Regenera la pell
 • Tracta cremades i cicatrius
 • Tracta lesions esportives
EFECTES DE LA TÈCNICA LPG
 • Ajuda a perdre greix perquè potencia la lipòlisi.
 • Ajuda a combatre la cel·lulitis perquè actua sobre el teixit conjuntiu
 • Redueix la retenció de líquids, la qual cosa afavoreix el funcionament del sistema venós i limfàtic
 • Exfolia la pell
 • S’aconsegueixen uns resultats òptims després d’una liposucció
 • Ajuda a la recuperació de lesions musculars, edemes…
Messoteràpia

Messoteràpia

La messoteràpia és una tècnica de medicina alternativa inventada el 1952 per el metge francès Michel Pistor. Consisteix en tractar les zones afectades amb microinjeccions de medicaments de medicina convencional, homeopàtica, vitamines, minerals o aminoàcids.

El nom prové de la capa de la pell en la que s’injecten les substàncies, derivada del mesoderma embrionari. S’usa amb bons resultats pel tractament del dolor, agut i crònic, alguns especialistes en medicina esportiva l’usen per calmar el dolor produït per lesions esportives. També té aplicacions en el camp de la medicina estètica com a tractament per reduir la cel·lulitis i adipositats localitzades.

La messoteràpia s’utilitza per tractar altres afeccions i com a tractament estètic en diferents procediments, com ara: cicatrius, acne, psoriasis, flaccidesa, grassa localitzada, etc.

La messoteràpia combinada amb LPG mèdic és un tractament reductor i anticel·lulitic eficaç. Es recomana combinar la messoteràpia amb la teràpia de drenatge i detoxificació de heel*. Aquest tractament afavoreix i estimula el drenatge i la desintoxicació. Es compon de tres medicaments, que amb la seva combinació actuen estimulant els òrgans implicats en l’eliminació de les toxines. Millora el drenatge limfàtic, afavorint la mobilització de les toxines, reforçant les funcions hepàtiques i intestinals activant la biotransformació de les toxines i per últim activa el ronyó per eliminar-les. Cal diluir 30 gotes de cada un dels medicaments en un litre i mig d’aigua i beure-la durant el dia. Es recomanable realitzar un tractament de drenatge i detoxificació com a mínim dos cops a l’any, en el canvi d’estació.

Aqualyx

És una solució injectable que aconsegueix eliminar la presencia d’excés de grassa no desitjada en àrees corporals localitzades i que es resisteix a ser eliminada amb la dieta o exercici físic. Ideal pel tractament de greix localitzat evitant una intervenció quirúrgica com és la liposucció.

El número de sessions oscil·la entre 2 i 5, segons l’extensió de l’àrea a tractar i les característiques anatòmiques de la persona, amb un interval de 3 setmanes entre sessions.

Per millorar el seu efecte es combina amb sessions d’ultrasons.

Actualment, a nivell internacional, està considerada el tractament d’elecció com a alternativa a la liposucció.